I LOVE SUSHI APELDOORN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 19:58 Super vriendelijke bezorger. Goede communicatie en weer heerlijk gegeten.
25 sep 2022 om 21:34 Bestelling niet volledig, zou nagebracht worden, vervolgens niemand meer gezien. Niet de eerste keer helaas, maar voor mij dus wel de laatste keer.
25 sep 2022 om 12:16 Moest super lang wachten op de bestelling. In totaal 1 uur en 45 minuten moeten wachten. Na 1 uur en 15 minuten gebeld waar de bestelling bleef en kreeg als antwoord ‘de bezorger is onderweg’. Nog een half uur later was die er nog steeds niet!!
24 sep 2022 om 23:21 Lekker vers afgeleverd! Heel smaakvol
18 sep 2022 om 22:05 Eten was erg lekker maar de bezorging wat minder. Wij kregen het eten pas 1 uur na gewenste tijd.
18 sep 2022 om 21:34 40 min te laat Pokebowl besteld, bij sommige andere restaurants krijg je wel wat meer voor je geld maar smaakte goed
13 sep 2022 om 15:54 Eten smaakte niet echt geweldig! Ben beter van jullie gewent (normaal bestel ik in Zutphen en de smaak verschilt enorm)
9 sep 2022 om 19:10 Bezorgtijd was kort, smaak was iets minder deze keer
7 sep 2022 om 1:55 Eten viel reuzen mee voor de prijs die ze zetten bezorger was wel aardig
28 aug 2022 om 20:07 Helaas weer veels te laat.Bijna een uur te laat en dan ook nog niet de gehele bestelling die werd 45 minuten later nog nabezorgd.Gasten misten hierdoor hun trein.Als je de bezorgtijd niet haalt zou een berichtje prettig zijn.Niet de eerste keer jamme
28 aug 2022 om 19:10 Eten viel enorm tegen. Kipsate was wel warm maar rauw. Hebben het zelf gebakken. Was een soort versnipperd vlees.Sojabonen niet gaar. Zalm vet en slap. Sushi taai. Loempias slap.
25 aug 2022 om 20:45 Goede sushi, goede service, mooie acties! Echt een aanrader!