I LOVE SUSHI APELDOORN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1897 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2023 om 11:42 Sushi was lekker en optijd. Maar let aub de volgende keer op de opmerkingen. Die staan niet voor niks. Bijv: niet aanbellen
27 nov 2023 om 15:04 Bestelling was een half uur te laat in verhouding tot de aangegeven tijd waarop we het bezorgd wilden hebben. De sushi was vers en lekker.
26 nov 2023 om 20:12 Ruim 2 uur later nog geen sushi helemaal niks!!!
26 nov 2023 om 19:47 De sushi box was zo door elkaar heen geramd dat het meer een poke bowl leek. Het leek echt nergens op en leek meer een afgeraffelde box
24 nov 2023 om 21:15 Waren zeer snel met bezorgen en heel vriendelijk ondanks het slechte weer
20 nov 2023 om 20:17 Na 1 uur en 20 minuten nog steeds onze bestelling niet gekregen. Toen hebben we gebeld naar de zaak en toen was onze bestelling nog niet eens gemaakt. Het heeft uiteindelijk 2 uur geduurd voordat we onze bestelling gekregen. Belachelijk.
20 nov 2023 om 20:03 Jammergenoeg zaten er maar 4 kipstukjes in terwijl er op de website 5 staat. De warme gerechten waren bijna koud, jammer De smaak was wel erg goed.
19 nov 2023 om 22:47 Heerlijke sushi, als de tent binenn komt leuke sfeer. jonge medewerkers tis altijd leuk. Sushi nogmaals perfect en heerlijk !!!
5 nov 2023 om 21:28 Waardeloos! 100% klant onvriendelijk reageren! ( 2 x bellen en uiteindelijk 99 minuten wachten na de afgesproken bezorg tijd ) Lieg niet .. zeg dan iig dat het anderhalf uur uit loopt! Bah !!!
5 nov 2023 om 19:41 Wel een beetje lang wachten maar heerlijke sushi! En ook nog een bonus boxje met 8 extra sushi’s!
5 nov 2023 om 17:22 Waardeloos! Mega lang moeten wachten op ons eten en onbeschoft te woord gestaan toen ik belde om te vragen hoe t zat met de bezorging! Verder was de smaak matig, eigenlijk geen verschil tussen de verschillende hapjes. Nooit meer hier iets bestellen
4 nov 2023 om 19:50 Ik heb om 1730u besteld. Om 1915u maar eens gebeld omdat er al een half uur stond dat de bezorger ieder moment aan de deur kon zijn. Er werd gezegd dat de bezorger onderweg was en dat het wat langer duurde. bijna 2000u en nog geen bezorger gezien.