I LOVE SUSHI APELDOORN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1976 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij I Love Sushi Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2024 om 20:44 Het was lekker en op tijd ik had het in de ochtend al besteld.
27 mei 2024 om 21:17 In tijden niet zulke goeie thuisbezorgd sushi gehad. Vers en super lekker! Positief verrast
25 mei 2024 om 22:45 Er was ietz mis gegaan met de bezorging. Na 1 telefoontje kreeg ik vrij snel alsnog mijn bestelde sushi. En het was erg lekker. Bedankt voor de klantvriendelijkheid.
24 mei 2024 om 16:53 Om 16:00 uur een bestelling geplaatst voor 17:15 en pas 18:15 bezorgd. En erg onvriendelijk en niet service gericht aan de telefoon. Het was druk. Punt. En dat terwijl de bezorging op e-fietsen rijden. Bestel hier nooit meer. Was niet eens lekker.
21 mei 2024 om 6:00 De sushi was erg droog en ze vergeten me soja saus waardoor ik het droog moest eten . Geen stokjes meer ?? En ik gaf nog fooi ook , voortaan check ik de bestelling voor ik fooi geef !!!
13 mei 2024 om 10:02 Snelle bezorging.
11 mei 2024 om 23:53 De sushi zelf was prima. Bezorgtijd was niet oké. Ik heb mijn bestelling vanochtend om 10 uur geplaatst met de hoop dat het daadwerkelijk om 19.15 uur bezorgd zou worden. Uiteindelijk kregen we de sushi pas om 20.15 uur… erg vervelend.
10 mei 2024 om 20:41 Zoals altijd: heerlijk! En 10 minuten eerder dan wat er aangegeven stond als bezorgtijd.
9 mei 2024 om 22:14 Het eten smaakte goed, maar was lauw. Verder was het oke..
9 mei 2024 om 20:30 Ik heb ruim 2 uur gewacht. Loempia's waren steen koud en de sushi is net eetbaar. Laatste keer dat ik hier bestel.
9 mei 2024 om 10:01 Slechte service. Ruim 1 uur gewacht op eten. Telefonisch klant onvriendelijk. Eten is ook niet fantastisch. Ik bedenk de volgende keer wel wat anders. Pinokkio zaak daar. Eigenlijk geen enkele ster waard.
8 mei 2024 om 19:14 Ik heb ruim 2 uur moeten wachten op mijn bestelling. De tonijn ziet er niet lekker uit en de zalm stinkt en lijkt dus totaal niet vers te zijn. Ik durf het niet te eten en zal niet nog een keer hier bestellen.